nijntje Beweegdiploma

 

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij Turnlust het nijntje Beweegdiploma halen! 

Wat is het nijntje Beweegdiploma?

Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Bewegen met plezier
In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leren kinderen op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk jonge kinderen.

Meedoen
Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar ze mee hebben geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat kinderen een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

De lessen bij Turnlust
De lessenseries starten bij Turnlust steeds begin februari en begin september.
De nijntje beweeglessen worden gegeven in de Draaikolk op donderdagochtend:

Groep 1: 10.00 - 10.45 Voor de peuters vanaf  2 jaar
Groep 2: 11.00 - 11.45 Voor de peuters van 3 jaar en doorstromers van groep 1

De kosten voor deze serie, inclusief het behalen van het beweegdiploma 1 of 2, bedraagt € 54,00,
te betalen in 6 maandelijkse termijnen of € 50,00 ineens.

Voor de kinderen van 4 en 5 jaar en ouder zijn de beweeglessen geïntegreerd in de reguliere
kleutergymlessen.

Meer weten?
Neem gerust contact op via info-nijntje@turnlust.com  Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie over het nijntje beweegdiploma
 

KLIK HIER VOOR DE VIDEO

Het nijntje beweegdiploma -

De basis voor de rest van je leven