SPORTIEVE PROEVERIJ VOOR 60-PLUSSERS BIJ TURNLUST IN DE DRAAIKOLK

 

 

 

 

 

 

Turnlust organiseert voor de eerste keer de Sportieve Proeverij. De afdeling Vitaal en Fit nodigt alle senioren uit Den Helder uit om eens verschillende sporten te proeven. En misschien smaakt het naar meer!

Op zaterdag 4 november staan er van 14.00-16.00 uur verschillende sporten voor iedere deelnemer klaar om te proberen. Aanmelden vanaf 13.30 uur. De proeverij wordt gehouden in De Draaikolk, Dollardlaan 202.

Geef je wel even op via info-vitaal-en-fit@turnlust.com

 

Laat je verrassen door oude en nieuwe sporten van de ouderensport.  En er wordt een nieuwe sport geïntroduceerd: OldStars badminton, voor het eerst in Den Helder, dé vorm van badminton voor ouderen!

Ga eens kennismaken met biljarten, koersbal en sjoelen. En waag je ook eens aan een conditie circuitje. Of een potje hockey of frisbee.

Bij de aanmelding ontvangt de deelnemer een aftekenkaart met de diverse sporten en ook aan een (ouderen)fysiotherapeut en een diëtiste kan een bezoekje worden gebracht.

De middag wordt om 14.00 uur gestart met een algemene warming-up. Daarna kunnen de deelnemers langs de diverse onderdelen om hun kaart te laten aftekenen. Bij een volle kaart wacht een leuke verrassing.

Trek de stoute sportschoenen aan en geef je op! Het is gratis en je krijgt koffie toe!

 

 

 

 

Thuis in beweging voor ouderen - algemeen

Thuis in beweging voor ouderen - zittende oefeningen

Thuis in beweging voor ouderen - Rollator

Thuis in beweging voor ouderen - zittende oefeningen 2

Thuis in beweging voor ouderen - Rollator 2

Thuis in beweging voor ouderen - zittende oefeningen 3

Thuis in beweging voor ouderen - zittende oefeningen 4