Bestelt u wel eens wat op internet? Als dat zo is kunt u met een simpele handeling in heel veel gevallen Turnlust sponsoren zonder dat het u iets kost!

 

Hoe werkt het?

Het enige wat u moet doen is uw favoriete webwinkel(s) benaderen via Sponsorkliks. Verder blijft alles hetzelfde, uw eigen webwinkel in dezelfde omgeving. Maar omdat u via de Turnlust pagina op Sponsorkliks naar de webwinkel bent gegaan ontvangt Turnlust een stukje provisie van de webwinkel.

Op deze manier werken veel internetpagina's als independer, kieskeurig etc. Nu is er dus ook een speciaal voor sportverenigingen.

 

Zet de onderstaande pagina in uw favorieten en telkens als u naar uw webwinkel gaat, doe dat dan via deze pagina.

 

De link:

 

 

 

Er zijn heel veel internetwinkels die meedoen, maar helaas niet allemaal. Kijkt u maar eens op de sponsorkliks pagina en zoek eens naar uw favoriete webwinkel.  Bestelt u een pizza of een tafeltje in een restaurant ook dit soort websites doen mee. Net als telefoonmaatschappijen, energieleveranciers etc

 

Het allerbelangrijkste wat u moet doen:

Vertel het verder, app of mail het naar uw kinderen, kleinkinderen, vrienden, kennissen, buren. Het maakt niet uit waar ze wonen, de link werkt voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn en ook voor hen is het 100% gratis.