Welkom bij C.S.A.V. Turnlust, afdeling badminton

 

De afdeling Badminton Den Helder is een recreatieve vereniging voor volwassenen waarbij je één
of meerdere keren per week jezelf helemaal in het zweet kunt werken.  De afdeling bestaat uit ruim 50 leden, die spelen op een vast gekozen speelmoment.

 

We spelen op: maandag-, dinsdag- en vrijdagavond en daarnaast spelen we overdag op de woensdag- en de vrijdagochtend. Er wordt op recreatief niveau gespeeld, maar dat wil niet zeggen dat er geen sportieve strijd wordt geleverd.

 

Regelmatig worden voor leden gratis workshops gehouden om hun spel te verbeteren en het speelplezier te verhogen. Ook wordt tweemaal per jaar een toernooi georganiseerd voor de leden.

 

Daarna kun je nog gebruik maken van de andere faciliteiten van de Draaikolk om het verlies van vocht weer enigszins aan te vullen.

 

In onze afdeling staat speelplezier voor iedereen voorop!

 

Voor extra informatie kan je mailen:

voorzitter-badminton@turnlust.com of penningmeester-badminton@turnlust.com

Flexibel lidmaatschap

 

Omdat mensen steeds meer vrijheid willen en daarom soms liever niet meer op een vast moment willen sporten introduceren wij het

flexibel lidmaatschap.

Het grote verschil met het normale lidmaatschap is dat het lid zelf kan bepalen op welk speelmoment hij/zij gaat spelen in een week.

Dit speelmoment is flexibel en kan iedere week weer op een ander moment zijn. De keuze is iedere keer per week, het lid kan niet de momenten “opsparen” en bijvoorbeeld 1 week niet en de week daarop 2 keer komen spelen.

 

Wel is het flexibel lidmaatschap iets duurder dan het normale lidmaatschap, u betaalt dus iets extra voor deze “vrijheid”.

Het flexibel lidmaatschap is € 10,50 per maand (€ 63, per halfjaar en €126,- per jaar). Een flexibel lidmaatschap voor 2 momenten
per week is 1,5 x € 10,50 = € 15,75 per maand.

Nieuw